Zaandijkermarkt op 31 augustus

Zaandijkermarkt op 31 augustus

De historische Lagedijk in Zaandijk staat op zaterdag 31 augustus weer volledig in het teken van de gezellige en bruisende Zaandijker Kaike & Koiere Markt. Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door Zaandijk Leeft! gaat nu georganiseerd worden samen met Line Up Markten.
Een grootse markt waar iedereen terecht kan van jong tot oud. Een zeer uitgebreide selectie aan kramen en activiteiten. Vanaf 10.00 uur ‘s ochtends tot 17.00 uur ‘s middags is iedereen van harte welkom om te komen genieten van de meest diverse producten en vermakelijke ervaringen
.

De Zaandijker Kaike & Koiere Markt, die slechts één keer per jaar plaatsvindt, is een ware belevenis voor bezoekers. Met meer dan 150 kraamhouders belooft de Lagedijk één grote winkelstraat te worden, waar unieke en bijzondere artikelen te vinden zijn die je elders niet snel aantreft.

De variëteit aan kraampjes is uiteenlopend: van informatieve stands van lokale verenigingen tot sieraden, kinderkleding en de befaamde poffertjes die men zeker niet mag missen. De markt biedt ook tal van heerlijke versnaperingen voor jong en oud, waardoor een dagje uit met het hele gezin gegarandeerd een succes wordt.
De gezelligheid van de Zaandijker Kaike & Koiere Markt reikt verder dan de kraampjes alleen. Langs de straat bevinden zich diverse terrasjes waar bezoekers kunnen genieten van een ontspannen sfeer en waar ze vrienden en bekenden kunnen ontmoeten. Hier is het typische “ons kent ons”-gevoel goed te proeven.